Vi ste na stranici: Home › Naslovna › Home

AIR POINT

Firma Air Point se pozicionirala na tržištu kao kompanija koja u svom portfoliju nudi najsavremenija higijenska rešenja renomiranih proizvođača. Kao ovlašćeni distributer za Kimberly-Clark Professional, u prilici smo da vam ponudimo proizvode vodećeg svetskog brenda iz oblasti higijenskog potrošnog materijala.  

Naši klijenti su kompanije koje teže podizanju nivoa higijene na najviše standarde (HACCP, LEED) uz značajno smanjenje troškova. Kroz višegodišnje iskustvo članova našeg tima iz oblasti higijene, partnerima nudimo optimalna dugoročna rešenja u skladu sa delatnošću i potrebama kompanije.

Fokusirajući se na Vaše poslovne potrebe, mi donosimo najsavremenija rešenja vezana za zdravlje i higijenu ljudi u njihovom radnom okruženju. Mi razumemo da loša higijena može izazvati širenje bakterija i unakrsnu kontaminaciju. Naš je cilj da obezbedimo inovativna rešenja kako bismo zaštitili zdravlje i dobrobit Vaših zaposlenih.

Nudimo Vam Kimberly-Clark Professional higijenski potrošni materijal (ubruse za ruke, toalet papir, tečni sapun...) kroz već prepoznatljive brendove:

  • Kleenex
  • Scott
  • Hostess

 

Želimo da postanemo i Vaš nezamenljivi poslovni partner. Kontaktirajte nas!

No Comments Yet...

Leave Reply


Kontakt informacije

Air Point d.o.o.
Milentija Popovića 9, lokal 83, 11070 Beograd

PIB: 107823367, MB: 20878495

Kontakt telefoni:
Za Dyson proizvode: +381 63 535 555
Za Kimberly-Clark proizvode: +381 63 590 490

E-mail: info@airpoint.rs

Za sve informacije, Air Point Vam stoji na raspolaganju.